top of page

REVIEWS

Maxime & Ed

DSC06443-bewerkt WM.jpg

Toen ik contact had met Kaylee voelde het gelijk vertrouwd! Kaylee had al overal over na gedacht. Ik kreeg via de mail een mooi document waar ik alle informatie kon vinden voor, na en tijdens de fotoshoot. Wij waren dus top voorbereid! 

Tijdens de fotoshoot gaf Kaylee onwijs veel tips en dat heeft mij enorm geholpen! Zij straalt rust en zelfverzekerdheid uit en dat is alles wat ik nodig heb tijdens een shoot!

En oh my god, de reels en foto's waren fantastisch! Wij gingen shooten voor een merk waar ik spullen voor had gekregen. En wauw, wat was het bedrijf ook zo blij met al het beeldmateriaal!

Kortom, ik kan jullie het zeker aanraden om te gaan shooten met Kaylee!

SPONSOR REVIEW:

Marinde & Noisette

Toen ik in augustus 2019 mijn paard kocht vroeg ik of Kaylee misschien foto's wilde maken met een goede camera in plaats van met een telefoon. Dat waren toen prima foto's, maar als je het vergelijkt met de foto's die zij nu maakt is de verandering bizar!

In 2 jaar tijd zijn de foto's gigantisch verbeterd en zo ontzettend mooi. En dat voor iemand die in eerste instantie niet echt ervaring met paarden had. Kaylee is ontzettend gegroeid in een mega korte tijd! 

Toen ze net begon met het fotograferen van paarden hebben wij besloten dat zij mij ging sponsoren. Ik heb vanaf het begin dus alles meegemaakt en ik ben super vereerd dat ik gesponsord wordt! 

Je hebt gegarandeerd een gezellige shoot met Kaylee. Altijd vrolijk en super gezellig. Ze neemt echt de tijd voor je totdat ze de perfecte plaatjes er tussen heeft zitten. Geen druk en dat is met een paard super fijn! En dan heeft ze ook nog eens een prachtige jurken collectie!

Toen

VS.

Nu

Oude portret foto uit 2019 met paard en eigenaar
Recente foto van paard en eigenaar in prachtige rode jurk tijdens zonsondergang
Oude foto uit 2019 tijdens strandrit
Oude foto uit 2019 toen ik net begon met paardenfotografie
Recente foto tijdens een strandrit met zonsondergang
Recente foto met paard en eigenaar in prachtige roze jurk
bottom of page