top of page

DIT BEN IK!

Laten wij samenwerken om die mooie, stoere en professionele dressuur foto’s en reels te creëren.

 

Geef je socials de upgrade die ze verdienen en laat mij jou helpen bij het vastleggen van jullie avontuur, ontwikkeling en de groei met jouw account met de perfecte beelden! 

Spontane portret foto van Kaylee in zwart-wit
DSC08297-bewerkt.jpg

Naast paardenfotografie ben ik ook verliefd geraakt op de liefde. Hierdoor leg ik ook bruiloften, zwangerschappen en newborns vast. Ik vind het super leuk om dit te kunnen combineren. En doe beide met liefde en passie!

Al 8 jaar actief als fotograaf, waarin ik in het begin zoekende was naar mijn echte passie hierin. Inmiddels ben ik in 2019 begonnen met paardenfotografie en is mijn hart veroverd.
In 2021 schreef ik mijn bedrijf officieel in bij de KVK en heb ik al meerdere eigenaren met hun paarden blij mogen maken. 

Want inmiddels weet ik hoe fijn het is om de juiste content te hebben, hiermee te groeien om je eigen doelen te behalen en fantastische samenwerkingen te mogen doen!

Fun facts!

Wist je dit al over mij? 5 feitjes, om mij beter te leren kennen. 

KAAS

Ik ben een kaasmonster! Als voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, het maakt mij niet uit. Ik. Hou. Van. Kaas!

SCHOENEN

Ik heb een 'lichte' schoenen verslaving. Over het algemeen zijn het sneakers. Dat vind ik het fijnst! Ik schrijf overigens 'lichtelijke verslaving', omdat ik geen die-hard sneaker verzamelaar ben. Gewoon een meid die graag veel sneakers heeft! 

PAARDENWERELD

Ik kom niet uit de 'paardenwereld'. Toen een goede vriendin in 2019 een eigen paard kocht ben ik er pas ingerold. Sinds kort ben ik zelf ook aan het leren paardrijden!

TATTOO

Ik heb behoorlijk wat tatoeages. Welke jullie het meeste (kunnen) zien is de sleeve op mijn rechter arm. 
'You're body is an empty canvas. So, decorate it!' 

ZIEKTE VAN HASHIMOTO

Ik heb de ziekte van Hashimoto, gediagnosticeerd toen ik een jaar of 12 was. Het is een auto-immuun ziekte waarbij mijn afweersysteem zich richt tegen mijn eigen schildklier. Hierdoor werkt mijn schildklier langzaam tot bijna niet. Hier slik ik dagelijks medicatie voor.

Wil je meer over mij weten? Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page