top of page

DIT BEN IK!

Dat perfecte plaatje die meer uit kan leggen dan dat woorden ooit zullen doen.
Jij wilt de band tussen jou en jouw paard vastleggen en aan andere kunnen laten zien zonder dat jij hierbij hoeft uit te leggen hoe speciaal jullie band is.  


 

Als dit is wat jij wilt, kan ik jou hierbij helpen! Een mooie foto waarbij jullie connectie gewoon voelbaar wordt door er alleen naar te kijken. 
 

Spontane portret foto van Kaylee in zwart-wit
DSC08297-bewerkt.jpg

Als fotograaf al 7 jaar actief, waarin ik in het begin zoekende was naar mijn echte passie hierin. Inmiddels ben ik in 2019 begonnen met paardenfotografie en is mijn hart veroverd.
In 2021 schreef ik mijn bedrijf officieel in bij de KVK en heb ik al meerdere eigenaren met hun paarden blij mogen maken met dierbare foto's. 

Want inmiddels weet ik hoe fijn het is om je dierbare band prachtig vast te hebben gelegd voordat het te laat is.  

Ik ben daar om jullie band vast te leggen, zodat jij iets tastbaars hebt en hier altijd op terug kan kijken.   

Naast fotograferen heb ik nog een baan in loondienst. Ik werk al 6 jaar als woonbegeleider met jongeren in de GGZ. Ik vind het super leuk om dit te kunnen combineren met het fotograferen. En doe beide met liefde en passie!

Fun facts!

Wist je dit al over mij? 5 feitjes, om mij beter te leren kennen. 

KAAS

Ik ben een kaasmonster! Als voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, het maakt mij niet uit. Ik. Hou. Van. Kaas!

SCHOENEN

Ik heb een 'lichte' schoenen verslaving. Over het algemeen zijn het sneakers. Dat vind ik het fijnst! Ik schrijf overigens 'lichtelijke verslaving', omdat ik geen die-hard sneaker verzamelaar ben. Gewoon een meid die graag veel sneakers heeft! 

PAARDENWERELD

Ik kom niet uit de 'paardenwereld'. Toen een goede vriendin in 2019 een eigen paard kocht ben ik er pas ingerold. Sinds kort ben ik zelf ook aan het leren paardrijden!

TATTOO

Ik heb behoorlijk wat tatoeages. Waar mijn moeder overigens niet zo blij mee is... Welke jullie het meeste (kunnen) zien is de sleeve op mijn rechter arm. 
'You're body is an empty canvas. So, decorate it!' 

ZIEKTE VAN HASHIMOTO

Ik heb de ziekte van Hashimoto, gediagnosticeerd toen ik een jaar of 12 was. Het is een auto-immuun ziekte waarbij mijn afweersysteem zich richt tegen mijn eigen schildklier. Hierdoor werkt mijn schildklier langzaam tot bijna niet. Hier slik ik dagelijks medicatie voor.

Wil je meer over mij weten? Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page