top of page

DIENSTEN

Ik vang jou en je paard in het perfecte plaatje. Jouw telefoon zit misschien vol herinneringen, maar laten wij samenwerken om prachtige foto's en video's te creëren. Geef je socials de upgrade die ze verdienen en laat mij jou helpen bij het vastleggen van deze beelden!

Portret van paard van zijn gehele gezicht en hals met witte achtergrond
Portret foto van paard van alleen zijn halve gezicht, met witte achtergrond

Fotoshoot - Insta pakket

€349

Wil jij jouw insta tot een hoger level tillen met prachtige content? Dan is dit pakket voor jou weggelegd!

 

Let op! Dit pakket is alleen geschikt voor rijfoto's.

 

Tijdens deze fotoshoot leg ik de band tussen jou en je paard vast. Je krijgt 24 bewerkte foto's in mijn unieke stijl, met en zonder mijn logo, digitaal en in hoge resolutie. De foto's mag jezelf uitkiezen via een bestelpagina die jij binnen 2 dagen ontvangt!

Daarnaast ontvang jij 5 minuten aan filmmateriaal in hoge resolutie en voorzien van mijn logo om die prachtige reels te maken!

De bewerkt foto's ontvang je binnen 2 weken via WeTransfer.

 

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor €10.- per foto. Mogelijkheid tot locatie wissel.

 

BONUS: binnen 24 uur ontvang jij een preview!

Fotoshoot - Luxe pakket

€199

Tijdens deze fotoshoot leg ik de band tussen jou en je paard vast. Je krijgt 12 bewerkte foto's in mijn unieke stijl, met en zonder mijn logo, digitaal en in hoge resolutie.

De foto's mag jezelf uitkiezen via een bestelpagina die jij binnen 2 dagen ontvangt! De bewerkte foto's ontvang je binnen 2 weken via WeTransfer.

 

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor €10.- per foto. Je mag gratis gebruik maken van mijn fotohalster en mijn jurken collectie.

 

Mogelijkheid tot een combinatie shoot (bijvoorbeeld: rijfoto's en portret). Voor €99.- is het mogelijk om reels bij te boeken. Hier ontvang jij 3 minuten aan filmmateriaal.

 

BONUS: binnen 24 uur ontvang jij een preview!

DSC06494-bewerkt WM.jpg

Reels pakket

€99

Dit pakket is te boeken als aparte dienst of in combinatie met het luxe fotoshoot pakket.

 

Tijdens deze shoot leg ik de band tussen jou en je paard vast. Je krijgt 3 minuten aan filmmateriaal in hoge resolutie en voorzien van mijn logo.

Door dit pakket krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen reels te maken. De video's ontvang je binnen 2 weken via WeTransfer.

 

BONUS: binnen 24 uur ontvang jij een sneak peek!

 

BELANGRIJK: Als jij een reel wilt bijboeken voor portretvideo's dan kan jouw paard langer dan 30 seconden zijn aandacht bij jou houden.

Ik heb langer de tijd nodig om filmmateriaal te maken. Een paard wat zijn hoofd steeds weg trekt of rond loopt is lastig mooi op film te krijgen.

Ik wil voorkomen dat ik niet genoeg beeldmateriaal kan maken als jij weet dat dit niet haalbaar is met jouw paard.

Twijfel jij of heb je vragen? Ik denk graag met jou mee!

Ik ben jouw fotograaf om de band tussen jou en jouw paard vast te leggen, de foto te laten spreken zodat iedereen in één oogopslag ziet hoe speciaal jullie band is en te zorgen voor een relaxte fotoshoot waarbij ik de tijd neem om jullie band zo perfect mogelijk op beeld probeer te krijgen. 

MACL4270logo.jpg
Wil je meer over mij weten? Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Bedankt voor je bericht!

REVIEW

Loïs & Jack

DSC09140-bewerkt WM.jpg

Recent heb ik een fotoshoot bij Kaylee gehad en het resultaat was prachtig! De hele shoot was tot in de puntjes georganiseerd. Vooraf kreeg ik een document waar in stond hoe ik mijzelf en mijn paard het beste kon voorbereiden

Tijdens de shoot voelde ik mij super comfortabel bij Kaylee, ze hielp ons de juiste poses te krijgen en kwam met creative ideeën. 

Kort na de shoot kreeg ik een hele mooie pagina waar ik mijn favoriete foto's kon kiezen. Deze ontvingen wij vervolgens bewerkt en al binnen een aantal dagen in de mail! 

Kortom: het is super fijn om met Kaylee samen te werken! Ik ben onwijs blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden om een shoot bij Kaylee te doen!

bottom of page