top of page

INFORMATIE FOTOSHOOT

Misschien dat je nieuwsgierig bent geworden naar meer informatie over een fotoshoot bij mij. Ik vertel je op deze pagina hier alles over!

HOE WERKT ZO'N FOTOSHOOT?

885A0527-bewerkt.jpg

BEFORE WE START

Wij zullen eerst contact met elkaar hebben via de mail of als jij het prettiger vindt telefonisch. Hier bespreken wij welk fotoshoot-pakket jij aantrekkelijk vindt. 

Als volgt zullen wij het hebben over de locatie waar de fotoshoot plaats zal vinden. Misschien heb jezelf al iets in gedachten, maar ik denk graag met jou mee!

DSC02732-bewerkt WM.jpg

Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van mijn jurken. Dit is natuurlijk niet verplicht. Vindt jij het fijner om jouw eigen kleding aan te trekken? Let dan op het volgende:

Trek kleding aan waarin jij je het prettigst in voelt. Pas op voor neon kleuren en opvallende teksten/plaatjes op shirts. Deze kunnen erg afleiden op de foto. Combineer niet meer dan 2 a 3 kleuren met elkaar. 

Het is mogelijk om meerdere setjes kleding mee te nemen voor wat afwisseling. Let wel op, vaak heeft het paard niet heel veel concentratie om zo lang stil te staan. 

Neem een hengstenketting of een stevig leadrope/grondwerktouw mee. Deze is makkelijk weg te werken tijdens de nabewerking. Mocht je deze niet hebben, heb ik er 1 te leen.

Het is handig om een extra persoon mee te nemen om te helpen tijdens de fotoshoot.

Zorg dat je paard schoon en netjes is. Mocht je je paard willen wassen, doe dit dan de dag van te voren. Zo weet je zeker dat je paard op tijd droog is. 

Het liefst geen babyolie gebruiken, dit droogt namelijk op de huid van je paard. Hierdoor kan een grijze waas ontstaan. Dit is niet mooi op de foto.

LET'S START!

Zorg dat jij en je paard op tijd klaar staan op de afgesproken plek. Vaak lopen wij gezamenlijk naar de daadwerkelijke plek waar wij gaan shooten. 

Zorg dat je niks meer in je (broek)zakken hebt zitten. En check of je geen haarelastiek om je arm hebt. 

Je kan gratis gebruik maken van mijn fotografiehalster. Dit is een touwhalster om het hoofd van het paard, maar is makkelijk weg te werken in photoshop. Hierdoor lijkt het straks alsof jouw paard los naast jouw staat!

DSC06771-bewerkt WM.jpg

Tijdens de fotoshoot zal ik aanwijzingen geven en je instructies geven om de mooiste foto's te schieten. Jij kan je vooral focussen op je paard en hem de aandacht geven.

Mocht jezelf nog ideeën hebben voor de fotoshoot, laat het mij gerust weten!

Het is een mogelijkheid om een combinatie-shoot te doen bij het LUXE pakket. Denk hierbij aan portretfoto's en actiefoto's. 

Mocht de locatie vlak bij jouw stal zijn, is het ook een mogelijkheid om portretfoto's en blackfoto's te maken. Voor de combinatie-shoot betaal je niks extra's.

Let wel, bij het maken van blackfoto's is het van belang dat er een achtergrond is die al vrij donker van zichzelf is. Denk hierbij aan een deuropening van bijvoorbeeld een stal/schuur. 

Het kan voorkomen dat je paard onrustig is. Dit kan komen door een vreemde omgeving of andere factoren. Kan gebeuren! Hier neem ik de tijd voor. Wellicht wordt je paard wat relaxter door een stuk te stappen of te grazen. 

THE AFTER

Binnen 24 uur ontvang jij al jouw eerste foto! 

Dit is een cadeautje en reken ik niet mee in het aantal te kiezen foto's. 

Binnen 2 dagen ontvang je per mail een bestelpagina, een selectie van de foto's (onbewerkt en voorzien van logo). 

DSC09699-bewerkt WM.jpg

Wees er dus van bewust dat de foto's nog bewerkt worden. Oneffenheden zoals puistjes, blauwe plekken en het fotografiehalster ect. wordt weg gewerkt.

Daarnaast zal ik de foto in mijn bewerkingsstijl gaan bewerken. 

De gekozen en bestelde foto's worden binnen 2 weken geleverd via WeTransfer. Deze levertijd gaat in vanaf de definitieve keuze via de bestelpagina. 

Het is mogelijk om extra foto's bij te bestellen voor €10.- per foto. 

GOOD TO KNOW

De fotoshoot zal worden verplaatst als de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn voor de fotoshoot. Vaak beslis ik dit op het laatste moment. Wij houden hierover contact. Een nieuwe datum wordt in overleg gekozen.

DSC06558-bewerkt WM.jpg

Er zitten kosten verbonden aan het annuleren van de fotoshoot. Ook voor het verzetten van de fotoshoot zitten er kosten aan verbonden. Ik reserveer tijd voor jou in mijn agenda, het kost ook tijd om deze lege plek op te vullen. 

Uitzonderingen daar gelaten! Neem als voorbeeld de weersomstandigheden of gezondheid ect. 

Bij een locatie verder dan 15  km reken ik €0,30.- per km vanaf 2285 HV, Rijswijk, Z-H.

De foto's mogen niet zelf bewerkt worden! 

Mocht je de foto's willen delen op Social Media, wil ik je vragen de foto's te delen met mijn logo er op. De foto's zonder logo zijn voor eigen gebruik. 

bottom of page